Shpëtimi ra për shpëtimin tonë

Shpetim, je krenaria jonë. Emrin Shpetim, e arsyetove kur u bashkove në misionin për shpetimin e popullit tonë.
21 vite më parë kishe fatin e përjetësimit. Ne mbetëm me kujtimet për ty dhe me Shpetimin tjetër, që është ndërgjegjia jonë, që nuk lejon të harrojmë idealin e kujtimin e Heronjve.
Lavdia e respekti ju takojn JU.

OVL UÇK PEJË

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *