Selca :Sanxhaku duhet ti bashkohet Kosoves

Erald Selca për JaninaPress deklaron se Sanxhaku duhet ti bashkohet Kosoves trungut të vet , dhe të shqiptarizohet sepse është asimiluar tash e me shumë se një shekull nga qarqe serboboshnjake .

Leave a Reply