Një foto historike nga Lufta e UÇK -së e Trimave Sami Krasniqi dhe Agron Gërvalla

Sami Krasniqi dhe Agron Gërvalla janë dy trima , dy heronjë të heshtur e gjallë të UÇK -së dhe po ua sjellim një foto nga lufta kunder okupatorit serb , tamam burra kreshnikë si në Çetat e Çerçiz Topullit dhe xhaxhit Enver Hoxha

Këta kolosa janë pasuri kombëtare dhe shembull për mirë raporton JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *