Conte dhe Marota deshtuan te Interi

Asnjëherë nuk ju kam besuar Bepe Marotes , dhe Antonio Contes për punën e tyre te Interi🖤💙, sepse janë Juventin dhe një Juventin kurrë nuk ja do të mirën INTERIT .
INTERI -është më i madh se çdo lojtar që nuk e çmon fanellën historike , është më i madh se trajneret e mirepaguar si Conte te cilet nuk arriten as objektivat me minimal me të gjitha ato shpenzime enorme të klubit .
Për fëmijaqat që janë admina faqesh te ndryshme të Interit në shqip , unë jam supertifoz i Interit dhe e njoh me detale psikologjine te mirat e te metat e klubit tonë .
Unë jam tifoz me Interin , e jo me ndonjë lojtar përveçem ose trajner etj
Shpëtimi i sezones duhet të jetë fitimi i Europa Liges , dhe duhet perzene Conten dhe ata futbollist qe nuk e ndjejnë fanellën e Interit të madh

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *