Fronti Popullor :Policia meriton tretman më dinjitozë dhe në kohë Pandemie

Në një makinë policie 5-6 polic të nderuar , a mendon ky shtet more për shëndetin e tyre ku është distanca këtu , nuk është askund madje maskat i blejn vetë .
Nuk kemi makina policie , helikopter civil -policor ose ushtarak e shesim demagogji terë ditën e lume .!
Shteti me llafe çajtoresh e kafeneve nuk bëhet po me investime o të marrë !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *