Kryetari i Frontit Popullor A.Xhigoli apelon të dielen të votohet shqip në Malesi

Vëllezër e motra,

Pas suksesit të përbashkët me listën e përbashkët të Luginës së Bashkuar në Kosovë Lindore tani është rradha ta mbështesim fuqishëm Listën Shqiptare në Mal të Zi.

Ta kuptojmë qartë dhe drejtë: këto zgjedhje kanë një rëndësi të jashtëzakonshme për rritjen e cilësisë së përfaqësimit të shqiptarëve dhe ruajtjen e drejtimit euroatlantik të Malit të Zi.

Prandaj, edhe një herë ju bëjmë thirrje të gjithë bashkëkombësve tanë në Mal të Zi të dalin masivisht në zgjedhje e ta mbështesin fuqimisht Listën Shqiptare!

Jemi me ju 🇦🇱✊

malësia #ulqini #listashqiptare #njëkomb #kosova #shqipëria

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *