Selca : Almiri u vra përsëri nga “Drejtësia” sllave!

Jeta e Almirit nuk vlen për Drejtësin Maqedone

Vite me parë Almiri 4 vjeçar u shtyp me makinë nga një shovenist maqedon qëllimisht dhe shih në vend denohet përjetë ai dënohet 6 vite burg sepse ka vra një shqiptar dhe jeta shqiptarit nuk vlen fare në këtë ndyresirë shtet artificial dhe pa të ardhme .

Faktori i dështuar politik shqiptar në emer kinse mosndërhyrjes në drejtesi hesht dhe nuk alarmon fare ndërkombëtaret për këtë krim të dytë të sistemit racist të drejtesisë .

Almiri u vra sot përsëri nga një drejtesi e njëanshme e aspak etike profesionale dhe me sens njerëzor .

Ta kishin berë shqiptaret një akt të tillë barbar do denoheshin me shekuj burg dhe do alarmohej dhe OKB .

Almir na fal ne jemi të dështuar , kemi hallë torten e pushtetit dhe të hamë kokat e njëri tjetrit .

Ne nuk kërkuam drejtesi e lamë dhe familjen e Almirit vetëm !

Çdo koment është i tepërt !

Erald Selca

Leave a Reply