Lendrit Krasniqi një Këngëtar i talentuar

Treva e Lugut të Baranit të Pejës i ka dhenë kombit shumë në çdo fushë sport , art , atdhedashuri arsim e kultur.

Lendrit Krasniqi sipas shumë njoheseve të muzikës i kanë thenë portalit JaninaPress rubrikes së kultures se këngetari Lendrit Krasniqi ka vokal të fuqishem zë melodik pedant në skenë dhe është këngëtar i kërkuar i dashur për dasma ahengje me të mirënjohuren Ryva Kajtazin.

Lendriti ka vite që këndon dhe në mbrëmje rinore dhe ka shumë këngë mira ritmike dashurie , patriotizmi dhe është këngëtar i dashur në mbarë trojet tona dhe mërgatë

Lendriti , i takon një familje me shumë vlera njerzore kombëtare e me civilizim europian

Rinia meriton mbështetje në çdo pikëpamje dhe Lendriti do korrë suksese në karrieren e tij me korrektesin e tij grupit të tij të nderuar raporton JaninaPress

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *