Kur të vegjëlit luajnë me mirë se ne ?!

Gjibraltari , Ishujt Faroe San Marino ,Malta , Litenheshtajni Luksemburgu Andora të ashtuquajtura reprezentacione modeste po luajnë me mirë se ne shqiptarët po kanë ide e koncept loje dhe po e respektojnë fanellen .
E ne marrim trajner babagjana që bëjnë eksperimente me ne dhe marrin paga marramendese e të pamerituara .

E.S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *