Kryetari i F.Popullor shoku Agim Xhigoli vazhdon të marrë mirënjohje për punën e tij atdhetare

Gëzim të veqant sot kur pranova mirënjohje nga Armata kombtare shqiptare si ushtar i UÇK së(AKSh) Falenderoj shefin e shtabit dhe komandantin e njësisë per kete mirenjohje Rrnoftë AKSh ja keshtu shkruan Agim Xhigoli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *