Shteti shqiptar mos të gjunjëzohet para helenëve

Shteti shqiptar të lejojë ndërtimin e Memorialit të Hormovës

Shteti shqiptar ka 30 vite që ka ra në demokraci nën ndikimin grek , serbosllav dhe turk italian etj

Është e turpshme që Bashkia Tepelenës Kryetari Termet Peci dhe Qeverisja qëndrore partitë e tëra të heshtin me pengesat që po i bëjnë ngritjes së memorialit për tragjedin e Hormoves ku u vranë 214 shqiptar nga shovenizmi grek !

Iniciativa e ushtarakut të UÇK TMK Meçan Zotaj meriton respekt maksimal dhe gjithë atyre që ndihmojnë inciativat e tilla kombëtare , Mecani dhe radio intervista tv kudo ka folur qarte për këtë projekt

Gjunjezimi para Athines Janullotasit nuk i bën nder askujt reflektoni dhe jepni leje , sepse keni dhenë leje për varreza imagjinare helene etj

Atdheu ynë që të ec para duhet të shqiptarizohet e ti prejë fijet e ndikimeve antishqiptare .

Askush nuk mundet me na detyruar ne ta harrojmë historinë tonë kombëtare , dhe kalvarin e dhimbjeve nëpër historin tonë sa krenare aq edhe tragjike ..

Ne sot nuk mund ti vizitojmë varret tokat e të parëve tonë në Toplicë , Sanxhak Çamëri a ka ma tragjedi se kjo !

Një pikë lot nuk mund ta derdhim te varret e të parëve tonë .

Reflektoni politikë qyqare !

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *