Mr.Bekim Jashari Kryeimam në Podujevë dhe atdhetar i madh reagon në mbrojtje të UÇK-së dhe Vlerave Kombëtare

Reagimi ne facebook nuk ka asnje element te mbrojtes se UÇK-së. Tradhetaret jane duke e testuar durimin tone por keq ka me ju dal me emer te Perendisë. Nje jete dhe nje vdekje kemi.

Shteti të veproj me ligj thotë atdhetari shquar Bekim Jashari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *