Të mos harrohen Çlirimtarët tanë në Hagë

Liri për Çlirimtarët për bashkëluftëtaret Drejtuesit e luftës si Hashim Thaçi, Rexhep Selimi , Salih Mustafa , Nasim Haradinaj, Kadri Veseli , Hysni Gucati , dhe Jakup Krasniqi dhe për djemtë e Grupit të Kumanovës 🇦🇱✊😥
Adresa fashizmit ka emer është Serbia, ne populli dhe politika mbarëkombëtare duhet mobilizohemi për lirin e tyre dhe ta fitojmë dhe këtë betejë juridike të padrejtë ndërkombëtare .

UÇK-ja është kryevlerë kombëtare e mbarë popullit tonë dhe njerëzimit për vlerat e saja që ka shfaqur me luftën e saj të pastër drejtë dhe shpëtimtare për kombin tonë sepse pa luften çlirimtare Kosova nuk do çlirohej kurrë me fjalë po u çlirua nga AK-47 Kallashi trimeria gjaku i mijera deshmoreve lufta jonë plaget e shokeve dhe martirizimi i popullit .

Në këtë dehje elektorale mos harroni te kerkoni te gjithe pa dallim partie fitoren tonë në Hagë nga proceset e montuara .

Liria jonë ka emrin vulën UÇK

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *