Fronti Popullor dhe Kryetari A.Xhigolli urojn 79 vjetorin e lindjes së Robert Ndrenikes

Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoi i ka uruar artistit të madh aktorit madh epokes enveriane Robert Ndrenikes 79 vjetorin e lindjes duke i dëshiruar jetë të gjatë e të lumtur

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *