Askush si Enveri nuk nderoi Skënderbeun dhe Vlerat Kombëtare

Askush si baba i Kombit tonë sivëllau i Skënderbeut, Lideri i përmasave botërore Gjeneralkolonel Enver Hoxha një nga figurat më të lavdishme botërore në triumfin e madh në Luftën e dytë botërore nuk i ka trajtuar me respekt dhe dinjitet Kryeheroin Kombëtar Skënderbeun dhe çdo vlerë kombëtare .

Namin e madheshtin e Skënderbeut Flamurin e tij ashtu siç e kishte nderuar Rilindja Kombëtare Ismail Qemaili , Luigj Gurakuqi , Isa Boletini Avni Rrustemi Fan Noli Bac Bajram Curri e ngriti në piedestalin më të lartë pikërishtë Enver Hoxha Kryekomandanti ynë lavdimadh me emër në botë ai i bëri film i pari dokumentare përmendore muzeume e futi në literature të detyrushme kombëtare dhe u botuan qindra mijëra botime për Skënderbeun dhe heronjet të cilëve ai ju përulej me respekt maksimal .

Gjeneralkolonel Enver Hoxha lindja e shekujve të kombit tonë pas 500 vitesh së Lindjes së Skënderbeut ja vazhdoi rrugen e luftes nderit madheshtisë dy krahet e shqiponjes , dy figurat më madheshtore kombëtare dy Gjeneral e diplomat nga më tëmirët që ka njohur bota dhe njerëzimi të cilët ndonese me një popull të vogël arriten të sfidojnë çdo superfuqi botërore

Sot kur kujtojmë dhe burrat e mëdhenjë të Shqipërisë Kadri Zeken , Jusuf Gërvallen Bardhosh Gërvallen këta trima intelektual që i kallën daten Jugosllavisë Titiste gjakëpirese idol e kishin Skënderbein dhe Enverin madje Enveri i mbeshteti me mjete financiare shtyp propagande armë me strehim me çdo gjë e sot pseudopolitikanet , pseudohistorianet dhe militantet e verber partiak kanë frikë te ja pranojnë meritat Gjigantit të përmasave planetare birit madh lavdishëm birit vegjelisë dhe njerezimit Enver Hoxhes kësaj lindje shekujsh te cilin me të drejtë një nga eterit tonë Adem Demaçi e quante biri më i madh i kombit shqiptar .

Realiteti ju dhemb shumë disave po aq më bënë mua , Shqipëri e komb shqiptar mbi tokë nuk do kishte kurrë pa Skënderbeun kohen e tij pa Enver Hoxhen e tij epoken 50 vjeçare të artë dhe pa krijesen e Enver Hoxhes UÇK -në .

E shikoni sot se si “çmohen” vlerat sa për sy faqe e ndonjë votë madje të jesh sa ma antikombëtar edhe merrë lavdata !

Vlerat Kombëtare duhet mbajtur gjallë me çdo çmim 🇦🇱✊

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *