Agim Xhigoli Kujton Heroin Ahmet Kaqikun dhe Masakren e Reçakut

Fronti Popullor sot ka berë homazhe nderim te deshmori i kombit Ahmet Kaqiku dhe ka kujtuar masakren genocidin serb në Reçak një nga 400 masakrat e fundit serbe.

Serbia duhet ta marrë denimin meritor , ndryshe nuk ka drejtësi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *