Selca:Xhemajlie Demaçi ishte besnike e atdheut

Erald Selca :Xhemajlie Demaçi ishte shqiptare e madhe

E paharruar përjetë Dada Xhemajlie Demaçi shoqja jetës së të madhit bac Adem Demaçi , nuk u theve kurrë as në Jugosllavin vrastare as në pacifizmin qyqar shpifes e kapitullues , as paslufte .
Ishe mësuese e brezave të terë , çfarë ke vuajtur ti as gjarperi nën guri nuk ka vuajt besnikja e baces dhe idealeve .
Shumë bukë na ke dhenë me duar tua , ti ishe heroinë e tillë do jesh përjetë këtë epitet e ke marrë me vlerat tuaja e jo si disa familje që ju paguhen villat sherbetoret nga politika jonë bastarde .
Dada Xhemajlie Demaçi Lamtumirë ti ishe nëna e secilit nga ne luftëtareve të lirisë .

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *