Kadri Veseli Figurë madhore e UÇK -së

Bashkëluftëtari im Kadri Veseli një nga figurat më të spikatura të UÇK-së , dhe të gjithë bashkëluftëtaret tanë do dalin faqebardhë para drejtësisë ndërkombëtare sepse lufta e jonë ishte çlirimtare luftë për jetë a vdekje kundër tiranisë serbe shkruan Erald Selca

Leave a Reply