Agim Xhigoli Kryetar i Frontit Popullor uron Liderin e UÇK Hashim Thaçi me rastin e ditëlindjes dhe thote me te madhe Liri Çlirimtarëve

Enveristet Kryetari Agim Xhigoli dhe sekretari i Frontit Popullor shoku Erald Selca njeherit bashkëluftëtar të Kryekomandantit të UÇK -së Hashim Thaçit burrështetas i madh boteror i urojnë ditëlindjen dhe qindra vite jete e rikthim pranë familjes popullit për te cilin shkriu jeten e tij ky Gjigant kombëtar

Liri për Çlirimtaret ??✊

Leave a Reply