Selca:Pasaporten e Shqipërisë e meriton çdo shqiptar ta ketë në troje të veta dhe në mërgatë

Pasaporten shqiptare e meritojnë dhe është obligim kushtetues i shtetit amë 🇦🇱, ta kenë të gjithë shqiptarët në trojet e tyre dhe në mërgatë !
Nuk më pëlqen kjo praktika e Shtetit amë që me pasaporta pas viteve 90-ta ka pajisur ne menyre selektive politikanet familjet e tyre dashnoret e tyre dhe shumë pseudogazetareve e bagjellave biznismenave që e urrejne shtetin amë madje ma shume se armiqet tanë !
Pasaporten duhet ta kemi të gjithë , kjo gjë duhet të bëhet urgjentisht na takon !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *