FRONTI POPULLOR KUJTON 10 KORRIKUN DITËN E USHTRISË ENVERIANE

“Nuk kanë lindur akoma as dje dhe as sot ata burra që të frikësojnë shqiptarët. Kufijtë e Shqipërisë dhe tokat shqiptare i mbron një popull dhe një Parti që u derdh plumbin në gojë të gjithë atyre që do të guxojnë ta prekin”.
(Enver Hoxha)

Leave a Reply