Shkëlzen Brahimaj Kolosi i lavdishëm i UÇK-së -shkrim nga Erald Selca

22 Vite nga Rënia Heroike e Luftëtarit të UÇK-së Shkelzen Brahimaj

Lavdi jetës dhe veprës tende titanike daja Shkëlzen Brahimaj nga Skivjani i Gjakovës , një nga figurat më të lavdishme të UÇK në ZOD e me gjerë
22 Vite me parë ra për të mos vdekur kurrë ky vigan i kombit tonë i dalluar në veprimtarin e tij kombëtare dhe luftarake në vitet 1998/99
Dëshmorët janë bazamenti i Kombit tonë 🇦🇱✊
Lavdi dëshmoreve dhe luftërave liridashese të popullit tonë (pjeses idealiste) për liri , çlirim dhe Bashkim Kombëtar

Luftëtari emblematik dëshmori Shkelzen Brahimaj ishte i dalluar luftime dhe kishte asgjesuar kriminelin famekeq serb Zoran Gariq dhe shume paramilitare te tjere qe terrorizonin popullaten shqiptare

Familja Brahimaj Shkelzeni ishin te dhenë gjithnjë pas çeshtjes sonë kombëtare andaj rënia e tij flet vet , renie qe preku zemrat e çlirimtareve gjitheandej po me çlirimin e vendit nga UÇK ja me Flamurin Kombëtar të Skënderbeut ju morre hakin trimave deshmor dhe martireve deshmoreve brezave te terë të kombit tonë

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *