Veprimtari dhe Luftëtari i UÇK-së Afrim Ajredini kujton dëshmorin Remzi Ademaj-Petritin

Bashkëatdhetari patrioti humanisti luftëtari i shquar i UÇK -së me banim punë në Linz Austrisë mike kujton me pietet respekt kolosin e madh Remzi Ademaj -Petritin lavdimadh

Lavdi u takon dëshmorëve , nderimi çlirimtarëve dhe shtreses atdhetare kudo ku ndodhet ajo .

Rroftë Shqipëria

Erald Selca