E.Selca:Ti Enver Petrovci je jugonostalgjik

JUGONOSTALGJIKU ENVER PETROVCI

Aktori i njohur i teatrit dhe filmit shqipëfolesi jugosllav Enver Petrovci ishte dhe mbetet patriot i zjarrtë jugosllav , anti Shqipëri dhe kundër vegjelisë shqiptare sepse pikërishtë kjo vegjeli ja ka prish kumbarinë me Serbosllavet .

Beogradasi Enver Petrovci ma me qef fol serbisht se sa shqip , shih intervistat e tij me nostalgji për Ish Jugosllavin e tij të dashur .

Përderisa Bekim Fehmiu i madh , Faruk Begolli i madh e plot te tjerë punuan për artin në aparteidin serb , ky Enveri luante në skenat serbe me zellë .

Ky matrapaz jugosllav ka zhvatur pafund fonde nga Tirana dhe Prishtina çuditërisht dhe madje madherohet nga disa media pa e njohur fare .

Ky person duhet shpallur non-grata , dhe braktiset .

Le të ik në qetësinë e adreses krimit botëror në Beograd ky horrë .

E sa shumë horra kemi ne që i duan xhelatët e tyre !

Erald Selca

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *