Pa UÇK-në ne do zhdukeshim nga Serbia

Pa dalëzotësen e atdheut Kosoves Shqipërisë UÇK -në ne do zhdukeshim nga faqja e dheut .

Prandaj duhet ti ruajmë si sytë vlerat e saja dhe gjakun e mijëra dëshmorëve të mbarë trojeve tona .

Leave a Reply