Mërgimtari Afrim Ajredini kujton bashkëluftëtarin Skënder Gashi

Sa më shumë vite kalojnë aq më fuqishëm shfaqe figura dhe vepra e juaj komandat Skënder Gashi
Aq më ….. përvijohen roli dhe kontributi i tij kolosal në historinë e çeshtjesë kombetare të vëndit tonë Që të japësh të plotë portretin e tij ,figurën e tij si udhëheqës në UÇKsë edhe TMKsë e burrë i zgjuar nuk është e lehtë Bëri aq shumë për clirimin e Kosovës e këtij vëndi sa me veprën e tij e praktike me mësimet e tij të çmuara
Kur themi Shqipëri,,,është historia e jetës dhe e veprës të këtij Deshmori
Lavdi Skênder Gashi🇦🇱

Leave a Reply