Shkolla e futbollit “Piramida ” shkollë elitare

Shkolla e futbollit “Piramida” e futbollistit tonë legjendar z.Arsim Prepolli është një nga shkollat më të mira në vend dhe me gjerë .

Arsimi ishte futbollist me renome ndërkombëtare dhe atë përvojë trajnim e ka sjellë që shumë vite dhe në Prishtinë tek brezi ynë i ri .

 

Suksese shkolles Piramida dhe admirime pafund.

Leave a Reply