Edi Rama fletë për shëmbjen e kufijve

.

Nje ditë e shënuar në rrugën e afrimit të pandalshëm mes Shqipërisë dhe Kosovës????

Posted by Edi Rama on Tuesday, January 15, 2019

Leave a Reply