12 vite nga vrasja e Mon Balaj dhe Arben Xheladini nga Unmiku !

Në protestën mbarëpopullore të 10 shkurt 2007 kontigjenti rumun i unmikut vrau dy të rinjë shqiptar Arben Xheladinin , dhe Mon Balaj .

U vranë dhe nuk dhanë llogari kurrë në emër të imunitetit , por Prishtina duhet të kërkoi drejtësi dhe vetëm drejtësi dhe ndëshkim për burokratet e unmikut

Leave a Reply