E.Selca Luftëtarët kategoria më e përbuzur

Ushtria Çlirimtare e Kosovës është kryevepra e kombit shqiptar , dhe Kosova u çlirua fal mijëra dëshmorëve invalidëve e veteranëve të mirëfilltë me ndihmen poashtu të miqëve të huaj .

Por nga paslufta krahas goditjeve me gjykime padrejta kemi luftëtarin e injoruar varfër përbuzur që merrë një ndihmë sociale e madje anatemohet pse o gjallë !

Luftëtari po vdes çdo ditë nga sëmundje skamje , e antivlerat sabotatoret ikanaket politika korruptive jetojnë si mbretër .

Ajo shoqeri qe injoron luftëtarin ajo shoqëri është për turp !

Leave a Reply