Kryetari i Frontit Popullor Agim Xhigoli uron festat e Nëntorit

Ka filluar me ditë festa në familjen atdhetare Xhigoli për 28 dhe 29 Nëntor dhe në ambientet e Frontit Popullor ku shoku kryetari i çmuar Agim Xhigoli pret e përcjellë njerëz atdhetar

Urime e ta kemi Shqiperinë siç deshen Skenderbeu , Enveri i madh dhe UÇK

Urime Çlirimtareve në Hagë e liri sa me parë