Sylejman Selimi është hero , jo kriminel ambasador amerikan !

Ambasador Kosnnet , Sylejman Selimi nuk është kriminel lufte !

Ambasador amerikan ju sundimtar e kolonizator modern Gjeneral lejtnant Sylejman Selimi nuk është kriminel lufte po një nga Komandantët më të nderuar të UÇK -së që luftoi barbarin serbe .

Ambasador duhet të kërkoni falje për këtë fyerje ndaj çlirimtarëve dhe vet popullit tonë .
Mos u sillni si Robert Gelbard dikur , Sylejman Selimi ishte padrejtesisht burgjëve si qindra luftëtar tjerë me procese të montuara nga Beogradi unmiku dhe euleshi juaj !

Mos kaloni kufijtë ambasador , nuk ju dëgjuam lexuam akoma duke fol për genocidin serb dhe kriminelët serb që nuk janë denuar akoma .

Kjo sjellje jote nuk i bën nder juve dhe shtetit mik amerikan .

Erald Selca

Leave a Reply