Perandoria osmane ishte pushtuese e antishqiptare

PERANDORIA OSMANE ISHTE OKUPATORE MIZORE !

Tentativat e mbetjeve turko mongolo otomane të paguara, por dhe naiva le ta dinë fare mirë se okupatori mbetet okupator e jo çlirimtar .
Bizantinet romakët otomanët grekët serbët malazezet , maqedonet, bullgaret nazifashistët etj ishin pushtues mizor e gjakatar .

Mbi 532 vite okupimi otoman shkatërroi çdo qënie shqiptare pas rezistences 25 vjeçare të SKËNDERBEUT Mbretit e Gjeneralit tonë lavdimadh .
Perandoria gjakatare osmane kreu gjenocid e etnocid mbi ne dhe ato barbari nuk harrohen kurrë .
Me pushkë ajo iku nga trojet tona , vetem pushka e dëboi të sëmuren e bosforit .
Perandoria Osmane me fuqitë e mëdha punoi për coptimin e zhdukjen e qënies sonë me fqinjët gjakatar .
Askush nuk guxon të harroi mizoritë mbi popullin tonë askush , ndryshe do na mallkoi gjaku i derdhur lum.

Armiqët e kombit të jashtëm , dhe të brëndshëm duhet luftuar me çdo çmim për ta ruajtur identitetin kombëtar .
Erald Selca

Leave a Reply