Alpinisti Ardian Lushtaku nderon Adem Jasharin dhe Ilir Lushtakun

Alpinisti Ardian Lushtaku ka pushtuar majën e Kalapathar me lartësi 5645m në Nepal, duke ekspozuar, për nder të festave të 28 Nëntorit, fotografitë e Komandantit Legjendar Adem Jashari dhe dëshmorit të UÇK-së Ilir Lushtaku 🙌🇦🇱🇽🇰