Veprimtari i LPK-së dhe Luftëtari i orëve të para të UÇK-së Arben Krasniqi çdo 5 Maj viziton Kosovën dhe viset e Shqipërisë

Nuk është rastësi pse tani jam ne Kosovë. 5 Maji është një datë e rëndësishme historike për shqiptarët, pasi përkujtohen Dëshmorët e Kombit! kështu shkruan në profilin e tij në facebook Arben Krasniqi

Leave a Reply