Selca:Ashaku kundër bashkimit kombëtar

Për portalin JaninaPress z.Erald Selca thotë se Akademia e Shkencave dhe arteve të Kosovës e kapur nga LKJ-LDK është kundër bashkimit kombëtar .

Selca thotë që kjo akademi ka dështuar në çdo etap historike sepse është pjellë titiste dhe e uzurpuar nga klane të caktuara .

Akademia ishte kundër dhe demonstratave të viteve 80 ta dhe luftës çlirimtare të UÇK ‘së !

Kjo akademi ka dështuar në çdo aspekt , veç marrin paga honorare kot !

Leave a Reply