Gjeneral Lahi Brahimaj çdo herë do dal triumfator

Gjykata Speciale është e padrejtë raciste dhe antishqiptare , edhe kjo fushatë do kaloi e prap cdo epror dhe luftëtar i famëmadhes së UÇK -së do dal i pastër .

Gjenocid dhe etnocid ka kryer armiku gjakatar serb , ne zhvilluam luftë mbrojtëse shpëtimtare .

Gjeneral Lahi Brahimaj një nga themeluesit e UÇK së Gjeneral në TMK ish deputet ka dal triumfator dy herë në Hagë dhe do dal prap faqëbardhë .

Kjo Gjueti shtrigash do mbaroj po shumëkush do turpërohet për këto montazha fushata .

Serbia , adresa e krimit dhe Beogradit po amnestohen nga bota padrejtesisht duke gjykuar një popull të vogël e çlirimtar .

Erald Selca

Leave a Reply