Harresa e Luftëtarëve të UÇK -së në përvjetorin e pavarësisë

Luftëtaret dhe kategoritë e dalura nga lufta e lavdishme e UÇK -së u harruan dhe dje në organizimet e nivelit qëndror dhe atij lokal

Përveç varfërisë sëmundjëve papunësisë , kjo harresë dhëmbë shumë për ne se ne nuk luftuam për merita e dekorata po të paktën të kemi një respekt minimal mbase e meritojmë !!!

Pa gjakun e derdhur , gjymtyrët e shokëve tanë pa ne ju nuk do ishit në ato kolltuqe pushtetar .

Edhe ju popull skuquni pak mos harroni sakrificat tona !

Leave a Reply