Hysni Elshani -mijëra kilometra për një përqafim të Nënës

Mërgimtari atdhetar ish futbollisti zemërmadhi e bujari z.Hysni Elshani është shembull se si duhet atdheu , familja nëna vëllau nipi mbesa shokët .

Ai bën me mijëra km udhë nga Gjermania për një shtrëngim nëne , për një përqafim nëne për aromen e nënës aromen ma të mirë në botë .

Burra si ti nderojnë kombin vëlla i dashur , mërgata vazhdon të jetë shtyllë e familjes mirëqenies dhe kombit tonë të shumëvuajtur .

Hysniu është njeri , nuk ka gradë më të madhe në jetë se sa të jesh njeri thoshte edhe i madhi Sami Frashëri .

Leave a Reply