Opinion nga veprimtari eminent z.Naim Lushi

UÇK-ja, dritë e perjetshme e Atdheut e zjarrë përcëllues për çdo armik! E tillë ishte, e tillë është dhe e tillë do të mbetet!
Krenarë me familjen Jashari
Krenarë me familjen Haradinaj
Krenarë me çdo deshmorë, me çdo martir e me çdo luftëtarë të lirisë!

Leave a Reply