Kryetari i Frontit Popullor shoku Agim Xhigoli uron përvjetorin e PDK -së dhe kërkon Liri për Çlirimtarët

Shoku kryenveristi Agim Xhigoli me rastin e 23 vjetorit të themelimit të PDK-së nga i madhi Hashim Thaçi dhe ish strukturat e UÇK -së LPK së uron PDK -në

Poashtu shoku Agim uron liri sa me parë për çlirimtarët burrështetasit tonë që po mbahen padrejtesisht në Hagë