Traboin Mehaj vazhdon të shkëlqej

Këngëtari i talentuar Traboin Mehaj me artin e vlerat e tij po pushton, hapesiren shqiptare dhe mërgaten ku vazhdimisht është prezent në gala mbrëmje .

Traboini ky djalosh i një familje me vlera ka potencial dhe sukseset nuk do i mungojnë .

Leave a Reply