DËSHMORËT TË NDEROHEN NJËLLOJË !

DËSHMORËT E KOMBIT TË TRAJTOHEN NJËLLOJË NGA SHTETI

Dëshmorët e Kombit shqipëtar ,të të gjitha periudhave historike duhet të trajtohen me nderimin më të lartë dhe njëllojë sepse ata janë bazamenti ynë vet ekzistenca jonë .

Jemi dëshmitar pas luftës së lavdishme të UÇK , UÇPMB-SË UÇK (Kombëtare) dëshmorët nuk janë nderuar njëllojë nga shteti dhe shoqëria .

Janë berë përpjekje për përvetesim dëshmoresh manipulim nga parti politike individë shoqata etj etj e kjo është e turpshme e turpshme dhe bie ndesh me idealet e gjigantëve tonë .

Në shumë akademi përkujtimore shumë folës ma shumë folin për veti se dëshmoret e heroizmat e tyre !
Dëshmorët nuk janë të partive krahinave shoqatave feve familjeve po janë të Shqiptarisë .

Kjo qasje e ulët duhet të ndryshoj !

Erald Selca

Leave a Reply