Vetem Tradhtarët e refuzojn Kombin

REFUZUESIT E KOMBËTARES DHE PËRFAQËSUESES , JANË TË PADINJITET !

Në mbarë botën është krenari të luash për vendin tënd dhe ta afirmosh atë por te ne shqipëtaret si populli më së paku atdhetar në botë po ndodhin fenomene të çuditshme mohimi i kombit .
Kjo ndodh nga ata që kanë familje primitive të paarsimuara , nga ata që nuk kanë ndjenja kombëtare nga ata që nuk kanë fare identitet kombëtar .
Kjo kategori ka zot paran interesin personal tamam si shumica se për shqipëtarin interesi personal o mbi çdo gjë !
Vetëdija ulët na ka sjellë këtu dhe ka prodhuar mercenarë , të padinjitet që këndojnë hymne të huaja e prap janë të sharë e fyer se i huaj je çdo herë për të huajin.
Këtë e kanë kaluar dhe P.Dhima me shumë peshëngritês , Mirela Manjani Sotir Nini Xh.Shaqiri V.Behrami A.Januzaj etj etj këtë do ta përjetojnë dhe qelbesira F.Durmishaj e soji i tyre sepse ai që nuk do vendin e vet dhe etëreve të tij është kot fare .

Të tillët duhet injoruar në çdo aspekt, sepse nuk kanë asnjë vlerë janë thjesht kalkulanta që kanë ego personale e jo dashuri kombëtare
Kush refuzon atdheun , ai jashtë do jetë përjetë dhe me turp sepse atdheu duhet të duhet pa kushte !

Erald Selca

Leave a Reply