Kujtojmë Epopen e UÇK -së Gllogjan dhe Bombardimet e Natos

Portali JaninaPress kujton sot Epopen e UÇK -së të Gllogjanit të 24 Marsit 1998 , dhe 24 Marsin 1999 ditën kur Nato u bë aleate e jona kundër Jugosllavisë fashizoide

Leave a Reply