Restoranti Zum Rad Sindelfingen Stuttgart me Pronar Paolo Krasniqi art në vete

Paolo Krasniqi është një emër shumë i nderuar këtu në Gjermani veçmas në fushën e hotelerisë dhe gastronomisë me shumë autoritet një magji në vete .

Tashmë dihet boterisht se meshkujt janë kuzhinierët me të mirë në botë dhe shqiptari Rene Rexhepi nga Tetova ishte me famë botërore e , udhes së tij po ec Paolo me stafin e tij fantastik me gatimet tradicionale gjermane dhe italiane e me gjerë .

Restorantin e mikut tim shokut vëllaut z.Paolo Krasniqi e kam vizituar disa herë dhe jemi ndarë tepër të kënaqur po dhe krenar me sukseset e tij të mëdha që po nderojn atë dhe shqiptaret

Paolo mburremi me ty kampion i gastronomisë

I juaj vëllazerisht :Hysni Elshani