Veprimtari i shquar z.Anton Antoni takohet me mikun e Joe Biden Çun Kolë Syla

Një takim shumë i sinqert me kumaren tim,
Veprimtarin e qeshtjes kombtare
🇦🇱Çun Kole Syla🇦🇱
Çun Kolë Syla është nje veprimtar i cili e ka vazhdue traditen e te parve,
familja e keti Patrioti janë te vrare
tre breza për qeshtje kombtare,
Syle Aliai🇦🇱 i vrare nga turqit për
Kombe Fe e Adhe, djali i ti Kamer Syla🇦🇱
I vrame nga forcat serbomalazeze,
dhe Lush Kameri🇦🇱 i vrare nga barbaret serb, Ky veprimtar Shqiptar është miku
i Presidentit te 🇺🇸 U S A🇺🇸 Joe Biden🇺🇸 raporton JaninaPress