Sali Krasniqi foto historike nga lufta e madhe e UÇK -së

Lufta e madhe e UÇK-së bëri epokë dhe ja ktheu nderin popullit shqipëtar nën thundren serbe .

Sali Krasniqi një nga celulat e para të UÇK -së trim i madh e invalid i luftes njeri modest e doktor shkence është shembull fisnikë .

Kjo foto e Saliut me bashkëluftëtar vlen sa mijëra fjalë fletë për sakrificen qëndresen titanike kundër karpatianëve serbomedhenjë .

Leave a Reply