Lulëzim Prevalla Artist i Merituar

Arti është ambasador i një vëndi , kultura është esenciale për një shoqëri të emancipuar dhe përparuar .

Lulëzim (Luli)Prevalla është artist i merituar kam shkruar dhe me parë për të në portalin JaninaPress .

Luli është muzikant i shkolluar me përvojë në radio dhe televizion një arkivues koleksionist i mirëfilltë i muzikes sonë qytetare të lehtë dhe patriotike pa harruar dhe muzikën klasike .

Një intelektual si vëlla Lulëzim është aset kombëtar ndonese në mërgim ai kurrë nuk harron miqët e dashamirët e tij të shumtë dhe me vlera .

Luli është njeri fantastik dhe zemermadh njeri që promovon dhe afirmon vlerat e njemenda te kultures shqipëtare .

Leave a Reply