Selca:UÇK-ja dhe Hashim Thaçi si lider ushtarako-politik ju ka mundur dhe turpëruar terrorist serbomedhenjë

Nikola Selaković ty dhe Jugosllavisë respektivisht Serbisë Hashim Thaçi , Kadri Veseli dhe UÇK-ja ua ka treguar vendin ju duke ju mundur dëbuar dhe poshtëruar

Krijaturen e juaj terroriste fashiste Jugosllavin kryekriminale Titos Millosheviçit dhe pasueseve të tyre ne i kemi mundur në rrafshin ushtarak dhe politik sepse ju ishit gjakatar e ne çlirimtar

Dhe betejat e padrejta juridike ndërkombëtare ne do i fitojmë , as ju propaganda ruso serbe ndërkombëtare dhe hafijeve nuk e njollosin dot UÇK shpëtimtaren e kombit tonë .

Ju deshet te na zhdukni nga faqja e dheut duke kryer gjenocid po ne e mundem Serbin aparatin shteteror , ne luftuam me polici ushtri paramilitar e jo me civil si ju kriminele të pandëshkuar nga pseudodrejtesia e juaj dhe e huaj

Hashim Thaçi si lider politiko ushtarak i UÇK -së ka bërë gjenë me të drejtë ka bërë epokë liri ka respektuar çdo normë ai me pushkë e laps si themelues drejtues lufte burreshtetas botëror ja ka nderuar me UÇK armët Shqipërisë , sepse me kopalla pacifiste tengjere ujdiste jugosllave me kalem për njemijë vite Kosova nuk do ishte Çliruar nga thundra serbomadhe

Patjetër Serbia nuk ja fal UÇK-së Hashimit luftëtareve pse ne e dëbuam atë okupator mizor , po edhe jugonostalgjiket e urrejn çlirimin u mungon e shkuara

Shqipëria do bëhet dhe për inat të jugove e qarqeve antishqiptare .

Ne mburremi me Kryekomandantin Hashim Thaçi me shok me sakrificat e tyre mbinjerezore për liri çlirim e bashkim kombëtar .

UÇK-ja është shembull botëror i shpirtit luftarak ndershmerisë ndonese e pakët në numra përballë superfuqisë vrastare quajtur Jugosllavi

Kush e urren UÇK -në vlerat kombëtare kurrë bari mos i mbiftë në oborr , kurrë diell mos pastë mbi krye kurrë ninulla fëmijesh mos u degjoftë te ta .

UÇK-ja Hashimi , Kadriu Rexha me shok janë ajka e kombit tonë të shumëvuajtur!

Erald Selca

Leave a Reply